Albion hotel

Albion Hotel

Beste prijs en voorwaarden indien u via deze website reserveert!


Hoe gaan wij om met COVID-19?

We ontvangen jullie graag op onze gastvrije, hartelijke manier. We namen een aantal voorzorgsmaatregelen om dit in de huidige omstandigheden verder te kunnen blijven doen. 

  • De Belgische overheid besliste dat er vanaf zaterdag 25/7/'20 een mondmasker moet worden gedragen in de horecazaken. Tijdens het verplaatsen in het hotel dient dit altijd gedragen te worden. Tijdens het ontbijt en in de bar kunt u uiteraard het masker uitdoen.  
  • Voelt u zich niet lekker? Consulteer even een arts vooraleer te vertrekken richting Ieper. 
  • Op heel wat plaatsen in het hotel kunt u dispensers terugvinden met ontsmettingsalcohol. Mogen wij u vragen om regelmatig uw handen te ontsmetten? 
  • Houdt u de nodige afstand (1.5m) van de andere hotelgasten? Onze grondmarkeringen helpen u er ongetwijfeld aan herinneren.
  • Aan de receptie en in de bar bedienen we u graag achter een plexischerm.
  • Tijdens het ontbijt bedienen we u met een mondmasker op. Onze glimlach ziet u niet meteen, maar het enthousiasme kan u aan onze ogen zien! Rondlopen in de ontbijtruimte is niet toegestaan dus bedienen we alles van het ontbijtbuffet aan uw tafel. Hebt u ons meerdere keren nodig? Laat niet na om ons te roepen - we helpen u met veel plezier!
  • Ons housekeeping team zorgt steeds voor schitterende kamers, uiteraard mét mondmasker op. De kamers worden telkens grondig gereinigd en ontsmet na elke check-out. Op aanraden van de overheid betreden wij uw kamer niet tijdens uw verblijf, tenzij op uitdrukkelijke aanvraag. U wenst graag verse handdoeken? Geef ons gerust een seintje.
  • Alle liftknoppen en deurklinken in de gangen worden meermaals per dag ontsmet.

U mag dus op beide oren slapen. Wij zorgen ervoor dat alle nodige maatregelen in acht genomen worden om u een onvergetelijk verblijf te bezorgen. 

Hebt u nog vragen rond onze aanpak? Wij beantwoorden deze heel graag voor u.

< terug naar overzicht

U wenst te reserveren?

Alleen hier de beste prijs! Gratis WIFI en een streekbiertje tijdens uw verblijf!  

Boek online

Volg ons op Facebook

Hotel geschiedenis

Het Albion Hotel onthaalt u in een sfeervol gebouw in Ieper. Het werd in 2000 volledig gerenoveerd en omgevormd tot het Albion Hotel. De huidige ingang van ...

Meer info