Albion hotel

Albion Hotel

Beste prijs en voorwaarden indien u via deze website reserveert!


Musea

Centraal op de Grote Markt van Ieper vindt u in de Lakenhallen het 'In Flanders Fields Museum'
Het museum onderging een grondige vernieuwing in aanloop naar de honderdjarige viering van '14 - '18.  Het museum brengt het historische verhaal van de Eerste Wereldoorlog in de West-Vlaamse frontstreek.  Beslist uw bezoek waard!

Naast de permanente tentoonstelling zijn er heel wat tijdelijke tentoonstellingen die zeker de moeite waard zijn.  Alle info kan u hier terugvinden.

Nieuw sinds 1/7/2018 is het Ypermuseum. Het vroegere stadhuis werd omgetoverd tot een leerrijk en verrassend museum over de bloeiende geschiedenis van Ieper, van de middeleeuwen tot nu. Met behulp van de kattenpootarmband kom je op een interactieve manier alles te weten over onze Kattenstad. Ook voor de kinderen is er een speciale armband voorzien waarbij ze zelf de moeilijkheidsgraad kunnen instellen.

Voor wie onze stad nog verder wenst te ontdekken is er nu ook de Kattenjacht app. Op een speelse manier ontdek je zo meer dan 20 Ieperse verborgen pareltjes. Ideaal voor gezinnen. De tocht start op de Grote Markt en is ongeveer 3 km lang. Ontdek je het codewoord, dan kan je bij de dienst Toerisme terecht voor een geschenkje.

U wenst te reserveren?

Alleen hier de beste prijs! Gratis WIFI en een streekbiertje tijdens uw verblijf!  

Boek online

Volg ons op Facebook

Hotel geschiedenis

Het Albion Hotel onthaalt u in een sfeervol gebouw in Ieper. Het werd in 2000 volledig gerenoveerd en omgevormd tot het Albion Hotel. De huidige ingang van ...

Meer info