Albion hotel

Albion Hotel

Beste prijs en voorwaarden indien u via deze website reserveert!


U wenst te reserveren?

Alleen hier de beste prijs! Gratis WIFI en een streekbiertje tijdens uw verblijf!   Boek online

Albion Hotel Ieper

Albion Hotel Ieper

Het Albion Hotel in Ieper - een gastvrij paradijs voor de levensgenieter, de wandelaar en fietser.

Het Albion Hotel onthaalt u in een sfeervol gebouw in Ieper.  In het hartje van het slagveld van de Eerste Wereldoorlog, op 200m van Sir Reginald Blomfield's bekende Menenpoort en de vestingen van Marquis de Vauban, dichtbij de Grote Markt en het In Flanders Fields Museum (Lakenhallen), biedt het vredige Albion Hotel u welverdiende rust. 

Ieper ligt aan de voet van het West Vlaamse Heuvelland, een half uur rijden van de Belgische kust met zijn brede zandstranden en slechts een uur met de wagen verwijderd van juweeltjes als Brugge, Gent en het levendige Lille (Rijsel, Frankrijk). 

Zin om Ieper en de ruime regio te ontdekken? Het Albion Hotel biedt u dé ideale uitvalsbasis. Klik hier om te zien wat er allemaal in de Westhoek grenzeloos te beleven valt, van de bergen tot de zee !

Ook in 2019 behoort het Albion Hotel terug tot de top 20 van Belgische hotels met de beste service. Dank aan onze gasten voor deze erkenning!
 

          


 

Volg ons op Facebook

Hotel geschiedenis

Het Albion Hotel onthaalt u in een sfeervol gebouw in Ieper. Het werd in 2000 volledig gerenoveerd en omgevormd tot het Albion Hotel. De huidige ingang van ...

Meer info