Albion hotel

Albion Hotel

Beste prijs en voorwaarden indien u via deze website reserveert!


Evenement

Muzikale animatie zomer 2020

Programma zomer 2020:

Zaterdag 04 juli:
Gitsy Street Band: is een groep enthousiaste muzikanten met een gezonde (West-) hoek af. 7 muzikanten brengen zowel klassiekers als hedendaagse nummers, steeds met een ludieke insteek.

Zaterdag 18 juli:
D-Jay Trombone: Sinatra, Michael Jackson, Abba, Camila Cabello, Klingande, Maitre Gims,  Elvis, Mika, Jennifer Lopez, Eddy Wally, Frans Bauer, etc... Je kan geen genre bedenken of D-Jay Trombone heeft er wat van in huis.

Zaterdag 01 augustus:
Duo Astrid 2CV:  Pure nostalgie! Al musicerend in het dak van een deux-cheveaux brengt Astrid met haar accordeon en in gezelschap van één van haar muzikale vrienden de nodige sfeer. Een ware blikvanger!

Zaterdag 15 augustus:
Samba Band Mo Chito: Door de zuiderse ritmes, krachtige beats, prachtige kleuren en opzwepende muziek zorgt Sambaband MoChito voor exotische sferen in de Kattestad!Zaterdag

Zaterdag 29 augustus:
West Corner Brass Band: Een stomende brassband die gekende songs brengt in een ‘brass’-versie. Opzwepende, positieve, funky en energieke muziek voor jong en oud.

Zaterdag 13 september:
De Toepegeraapte: Vijf luipaarden die in een bad van entertainment zijn gevallen. Een energieke performance, met een frontman die  elk publiek plat krijgt met z'n enthousiasme en bakken energie. Een orkest dat dweilt met de kraan open, mensen aanklampt, van heel dichtbij of net heel ver of hoog of laag, van overal weten ze de mensen de bekoren met hun muziek en show!  

Zaterdag 26 september: 
Portatief: Een driekoppige band die volledig mobiel de beste songs van de laatste 70 jaar speelt. We zijn een volledig mobiele band die tijdloze muziekcovers brengt in een eigen stijl. Twee gitaren en een basgitaar spelen muziek die iedereen kent, van Johnny Cash tot U2, van Crowded House tot AC/DC.

Zaterdag 10 oktober: 
Marino Punk & Pieter Lonneville: Marino Punk, artiestennaam van Marino Bekaert, is een Vlaams accordeonist. Hij treedt op sinds 1992 en heeft sindsdien op verschillende podia gestaan, onder meer in de Vooruit in Gent, op Festival Dranouter en op de Gentse Feesten. Pieter Lonneville, accordeonist die van vele muziekjes thuis is! Een ideale combinatie om  de straten van Ieper te vullen met herkenbare klanken.

Zaterdag 24 oktober: 
De Brasserie: Vergelijk de Brasserie liever niet met een Brassband want dit is het zeker niet. Neen, de Brasserie tapt uit een heel eigen vaatje. De muzikanten durven al eens vakkundig een klassiek muzikaal muurtje te slopen met de koperen voorhamer en ook aan de acteer- en zangkwaliteiten van het ensemble werd heel hard geschaafd.

Waar?
Grote Markt  - Ieper
Wanneer?
4 juli 2020 - 24 oktober 2020 @ 15:00 - 17:00

< Terug naar evenementen

U wenst te reserveren?

Alleen hier de beste prijs! Gratis WIFI en een streekbiertje tijdens uw verblijf!  

Boek online

Volg ons op Facebook

Hotel geschiedenis

Het Albion Hotel onthaalt u in een sfeervol gebouw in Ieper. Het werd in 2000 volledig gerenoveerd en omgevormd tot het Albion Hotel. De huidige ingang van ...

Meer info